OCIJENI
popust 15%

TSM strojevi

Akcija je završila

0 pregleda/dan | Objavljeno: 13.02.2024. 13:24

Imamo zadovoljstvo predstaviti vam posebnu akciju na naše vrhunske TSM strojeve za čišćenje podova - Willmop 35, Willmop 50 i revolucionarni Willmop 50 Ecoray. Ove kompaktne uspravne mašine za ribanje i sušenje donose nevjerojatnu učinkovitost i inovacije u svijet profesionalnog čišćenja.

WILLMOP 35 - brzo, profesionalno, kompaktno
Sada možete postići izuzetno brzo i profesionalno čišćenje u malim i tijesnim prostorima s Willmop 35. Opremljen litijskom baterijom koja se brzo puni, omogućuje korisniku čišćenje 100 m² u 9 minuta, čak i na mjestima s preprekama i ljudima u prolazu*. Inovativna elastična veza između ručke i jedinice za pranje omogućuje nagib od više od 35 stupnjeva iznad poda, dosežući duboko ispod namještaja bez napora za operatera.

WILLMOP 50 - visoke performanse, mobilnost, fleksibilnost
Willmop 50 kombinira visoke performanse industrijske mašine za ribanje s mobilnošću i fleksibilnošću čistača poda. Radi na litijskoj bateriji s brzim punjenjem te omogućuje čišćenje preko 2.100 m²/h. Inovativni elastični spoj između ručke i jedinice za pranje garantira nulti napor za operatera tijekom svih zadataka čišćenja.

WILLMOP 50 ECORAY - inovacija na europskom tržištu, dezinfekcija podova pomoću UV-C zraka
Willmop 50 Ecoray predstavlja vrhunac inovacija. Osim značajki Willmop 50, integrira revolucionarni Ecoray sustav s ultraljubičastim zrakama (UV-C). Ovaj sustav omogućuje pranje, sušenje i dezinfekciju poda u jednom potezu. Emitirajući UV-C zrake, Ecoray sprečava razmnožavanje mikroorganizama poput bakterija i virusa, eliminirajući potrebu za dodatnim germicidnim proizvodima koji mogu biti korozivni i stvarati ozon. Ekološki prihvatljiv, Ecoray koristi ultraljubičasto zračenje, čime se štedi na kemikalijama i čini čišćenje sigurnijim za okoliš.

Iskoristite ovu ekskluzivnu akciju i osigurajte svoj Willmop stroj već danas.

Za sve dodatne informacije i narudžbe, obratite se našem timu.

http://dalbo.hr/

Akcija je završila

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI