OCIJENI
Adresa: Milkovićeva ulica 36
42000, Varaždin
Telefon:
042 302 071 042 302 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.cerebellumcentar.com
http://www.facebook.com/cerebellumcentar

Radno vrijeme

:
pon - pet: 7-21h
sub: 7-16h
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: fizikalna terapija, fizioterapeut, ortoped, udarni val, ultrazvuk, acp terapija, prp terapija, hijaluronska kiselina, rehabilitacija, ortopedski pregled, fizioterapija, sportska medicina
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Cerebellum centar izrastao je iz želje za stvaranje toplog i ljekovitog okruženja u kojem možemo provesti vrijeme potrebno za slušanje naših klijenata za razumijevanje čimbenika koji utječu na njihovo zdravlje, pružiti temeljitu, individualno prilagođenu njegu.

Cerebellum centar slijedi i primjenjuje najnovije tehnike i metode fizikalne terapije uz najmoderniju medicinsku tehnologiju. Kvaliteta i individualni pristup dvije su osnovne smjernice u našem radu, jer svaki pacijent mora imati svoj program po kojem se vodi, mijenja i prilagođava na dnevnoj razini. Bliska suradnja s pacijentima omogućuje potrebnu skrb za njihovo stanje, ozljede ili pokretljivost kako bi se mogli vratiti uživanju u životu i aktivnostima koje najviše vole.

Cerebellum centar grana se na više specijalnosti koje podržava u smislu prevencije, liječenja i unapređenja samog postojećeg stanja.

Svakog pacijenta smatramo posebnim izazovom te pristupamo na pozitivan način preko aktivnog i funkcionalnog pokreta po određenim i priznatim konceptima koje odrađuje certificirani fizioterapeut. Pacijenta želimo što ranije osposobiti za aktivnosti svakodnevnog života, a otkloniti osjećaj bespomoćnosti i nemogućnosti za normalnim funkcioniranjem.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
042 302 071 042 302 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI