Adresa: Milkovićeva ulica 36
42000, Varaždin
Telefon:
042 302 071 042 302 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.cerebellumcentar.com
http://www.facebook.com/cerebellumcentar

Radno vrijeme

:
pon - sub: 7-21h
Djelatnosti: Fizikalna terapija, sportska medicina, toplice, sauna
Ključne riječi: fizikalna terapija, individualna fizikalna terapija, fizioterapeut, bobath koncept, pnf koncept, medical flossing, dry needling, medi-taping, mirror terapija, elektroterapija, ultrazvuk terapija, terapija laserom, magnetoterapija, elektrostimulacija mišića, krioterapija, termoterapija, manualna masaža, manualna limfna drenaža, neurološka rehabilitacija, sportska rehabilitacija, kineziterapija, postoperativna rehabilitacija, schroth metoda, indiba activ, ergon iastm, game ready,
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Cerebellum centar izrastao je iz želje za stvaranje toplog i ljekovitog okruženja u kojem možemo provesti vrijeme potrebno za slušanje naših klijenata za razumijevanje čimbenika koji utječu na njihovo zdravlje, pružiti temeljitu, individualno prilagođenu njegu.

Cerebellum centar slijedi i primjenjuje najnovije tehnike i metode fizikalne terapije uz najmoderniju medicinsku tehnologiju. Kvaliteta i individualni pristup dvije su osnovne smjernice u našem radu, jer svaki pacijent mora imati svoj program po kojem se vodi, mijenja i prilagođava na dnevnoj razini. Bliska suradnja s pacijentima omogućuje potrebnu skrb za njihovo stanje, ozljede ili pokretljivost kako bi se mogli vratiti uživanju u životu i aktivnostima koje najviše vole.

Cerebellum centar grana se na više specijalnosti koje podržava u smislu prevencije, liječenja i unapređenja samog postojećeg stanja.

Svakog pacijenta smatramo posebnim izazovom te pristupamo na pozitivan način preko aktivnog i funkcionalnog pokreta po određenim i priznatim konceptima koje odrađuje certificirani fizioterapeut. Pacijenta želimo što ranije osposobiti za aktivnosti svakodnevnog života, a otkloniti osjećaj bespomoćnosti i nemogućnosti za normalnim funkcioniranjem.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
042 302 071 042 302 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.