OCIJENI
Adresa: Jelenščak 63
42220 Jelenščak
Mobitel:
099 5184 630 099 5184 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089944119248

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Električar, Elektroinstalacije - ugradnja
Klima, rashladni uređaji, grijanje, ventilacija - prodaja
Ključne riječi: električne instalacije - elektromotorini pogoni za dvorišne ograde i garažna vrata - parking rampe i barijere - garažna vrata - klima uređaji - interfonski sustavi i kontrola pristupa - dizala - solarni sustavi - elektroinstalacije - vanjska i ambijentalna rasvjeta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Mi smo tvrtka koja se prvenstveno bavi automatizacijom različitih procesa, od pogona za ograde i garažna vrata, do parking rampi, barijera, interfonskih sustava i kontrola pristupa. Također, bavimo se i elektroinstalacijama jake i slabe struje, montažom klima uređaja i fotonaponskih elektrana.

Naša tvrtka ima godine iskustva u automatizaciji i elektroinstalacijama te smo partneri nekoliko firmi na održavanju pogona, upravljanju i automatizaciji.

Nudimo brzu i kvalitetnu uslugu u području Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije, te u gradu Zagrebu.

Naš cilj je pružiti klijentima najbolju uslugu po najpovoljnijoj cijeni. Svojim klijentima nudimo stručno savjetovanje, izradu projekata i kvalitetno izvođenje radova.

Kontinuirano se usavršavamo i pratimo najnovije trendove u industriji kako bismo mogli pružiti najbolju uslugu svojim klijentima.

Posjetite našu Facebook stranicu i saznajte više o našim proizvodima i uslugama. Kontaktirajte nas danas kako bismo Vam pomogli u automatizaciji vaših procesa i elektroinstalacija.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI