OCIJENI
Adresa: Kneza Trpimira 43
10432 Bregana
Telefon:
01 3375 199 01 3375 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://zin.hr/
Djelatnosti: Oprema za kozmetičke, frizerske, wellness, manikerske, pedikerske i fitness centre
Ključne riječi: osvježivači prostora, kozmetički proizvodi, kozmetika, kreme, proizvodnja kozmetike, proizvodnja kozmetičkih proizvoda, dezinfekcija ruku, dezinfekcija prostora, sredstva za dezinfekciju, antiseptik, antiseptik za ruke, dezinficijensi, čišćenje klima uređaja, klimasept
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

ZIN obrt za proizvodnju kozmetičkih proizvoda osnovan je 2000. godine. Osnovna djelatnost je proizvodnja niza sredstava za dezinfekciju po vlastitoj recepturi.

Najvažniji proizvodi su KLIMAsept, dezinfekcijsko sredstvo za čišćenje klima uređaja; ZINOsept, sredstvo za dezinfekciju ruku s dodatkom kamilice i površina; Air Fresh, osvježivač prostora s ugodnim mirisom koji ne sadrži potisne plinove niti eksplozivne tvari pa je pogodan za avione, kućne prostorije i drugo; ZINOcpap dezinfekcijsko sredstvo za dezinfekciju CPAP uređaja (maske, cijevi). Osim navedenih imamo i druge proizvode u ponudi te smo u procesu stalnog istraživanja i stvaranja novih proizvoda.

Za više informacija posjetite našu web stranicu. 

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI