OCIJENI
Adresa: Franje Kuharića 19, Samobor
10430
(subjekt pristupačan osobama s invaliditetom)
Mobitel:
095 4071 848 095 4071 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://easyfit.hr/

Radno vrijeme

:
po dogovoru
Djelatnosti: Fitness centar
Ključne riječi: EMS tehnologija, izgradnja mišićne mase, vježbanje pomoću električnih impulsa, fitnes, elektro stimulacija mišića
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

EASY FIT ESM TRENING

Easy Fit EMS trening u samo 2 x tjedno po 20 minuta postižemo nevjerojatne učinke na zdravlje, razvijamo mišićnu snagu i odlikujemo tijelo.

Fitnes s Eeasy Fit EMS uređajem

Fitness pokriva širok raspon tehnika i metodologija, a može biti bilo koja vrsta vježbi osmišljenih kako bi nas učinile zdravijima, privlačnijima i uravnoteženijima. Tjelesno vježbanje važno je i za mlade i za starije osobe. Redovita tjelovježba jača vaše mišiće, poboljšava performanse, čuva tijelo i pomaže u izbjegavanju psihičkih i fizičkih problema koji proizlaze iz pretilosti. Pod uvjetom da obratite pozornost na svoj životni stil, on može ojačati ne samo vaše mišiće, već i pomoći vašem imunološkom sustavu.

Svatko tko posjećuje teretanu doživio je usporavanje u razvoju mišića ili jednostavno gubitak motivacije uzrokovan monotonijom treninga s utezima. Tada znanje osobnog trenera, u kombinaciji s najmodernijom Easy Fit tehnologijom, može jamčiti svestranije treninge, što rezultira brzim postizanjem vaših ciljeva. Bez obzira dopunjuje li vaše aerobne sesije ili kombinirajući s kardio sesijama, Easy Fit tehnologija je vaš najbolji izbor.

TRENING

Easy Fit EMS trening
1 x tjedno po 20 min
1 trening ima i do 30 x veći učinak na mišiće
Potrošnja kalorija po treningu:
500 kcal do 6 sati nakon treninga
1200 kcal do 24 sata nakon treninga
4000 kcal do 48 sata nakon treninga
Intenziteta vježbanja BPM 120-130
Prvi vidljivi rezultati: nakon 4 - 6 treninga
Broj mišićnih kontrakcija za 20 min treninga: 48.000
Mogućnost ozljeda: niska

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 4071 848 095 4071 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI