Adresa: Gervaisova 59
52100, Pula
Telefon:
052 543 058 052 543 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.ime.hr/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=2&lang=hr

Radno vrijeme

:
pon-pet : 7-15h
Djelatnosti: Nautička oprema, prodaja i servis
Brodogradnja, remont
Elektromaterijal, Elektromehanika
Ključne riječi: elektronika za plovila - baterije za plovila - punjači baterija i oprema za baterije - instalacija - kompasi - instrumenti - kabeli i vodiči - navigacijska svjetla - podvodna svjetla - rasvjeta - osigurači i kućišta osigurača - električni paneli i razdjelnici - prekidači, prekidači/osigurači, sklopke, indikacije - pumpe i ventilatori za plovila - električni dc motori - sanitarije - frižideri - radio, tv oprema, antene utikači i utičnice - solarni paneli i regulatori punjenja - alarmni i požarni
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu Istra Marine Elektronika.

Istra Marine Elektronika d.o.o tvrtka je nastala nakon dugogodišnjeg rada u brodograđevnoj industriji, a zbog velikog zahtjeva tržišta za tvrtkama koje su voljne i koje imaju dovoljno znanja ponuditi kvalitetna rješenja na području brodske elektrike,elektronike i brodske automatike.

Sredinom '90 -tih godina 20. stoljeća na temeljima glasovite i svjetski poznate hrvatske trgovačke brodogradnje počinju s radom mnoga mala brodogradilišta koja se specijaliziraju za izgradnju malih brodova. Neki od njih poznata su po dugogodišnjoj tradiciju u gradnji malih brodova, dok neka tek počinju stjecati vlastita iskustva.

Prilagođavajući se zahtjevima tog vrlo strogog sustava kvalitete i vrijednosti nastala je potreba za specijaliziranim tvrtkama koje mogu istovremeno ponuditi savjet ali i opremu, s iskustvom u njezinoj distribuciji.

Detaljan pregled naših proizvoda pogledajte na našoj web stranici.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
052 543 058 052 543 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.