OCIJENI
Adresa: Pelini 6
52100, Pula
Mobitel:
099 6857 961 099 6857 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 9-19
Djelatnosti: Homeopatija
Aromaterapija, fitoterapija, refleksoterapija
Ljekovito bilje, travar
Ključne riječi: homeopatija, alternativna medicina, Pula, ljekovito bilje, endometrioze i neplodnosti, kronični opstruktivni bronhitis, akutni respiratorni distres simptom (ARDS), klasična homeopatija buzet, klasična homeopatija pazin, homeopatija rijeka, Hahnemanov zakon sličnosti, homeopatska terapija istra, doziranje homeopatskih sredstava, homeopatija za djecu, homeopatija za žene, migrene, neurodermatitis
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O meni

 

mr.sc. Žaklina Dodig-Soklić
Pelini 6
HR- 52100 Pula

Mr.sc. Žaklina Dodig-Soklić završila je Oxford College for HomeopathyAkadamie für klassische Homöopathie (Heidelberg). Uz to i brojna stručna usavršavanja kod vodećih svjetskih homeopata kao što su dr Manish Bathia, Jeremy Sherr, Hilery Dorrian, Robin Murphy, Mike Bridger, Andre Saine...Također je stekla edukaciju za „rebirthing“ terapiju kod dr Klausa Meyera pri „Institut für Ganzheitsmedizin und Psychotherapie“ u Münchenu. 

Članica je Liječničke udruge za klasičnu homeopatiju (ÄKH-Austrija) i Hrvatske udruge homeopata.

Projekti: suradnica je u internacionalnom istraživačkom timu (u sastavu njemačke istraživačke skupine) koji radi na trenutno najznačajnijem homeopatskom projektu: MMPP (Materia Medica Pura Project) https://mmpp-saine.org/en/materia-medica-pura-project-mmpp/


Redovito stručno usavršavanje pri CHE (The Centre for Homeopathic Education London)

Objavljuje radove iz oblasti homeopatije u uglednom časopisu za homeopatiju Hpathy.com. https://hpathy.com/author/zaklina-dodig-soklic/
1. Članak: A Case Of Endometriosis and Secondary Infertility http://A Case Of Endometriosis and Secondary Infertility
2. Članak: Obstructive Bronchitis Cured by Conium http://Obstructive Bronchitis Cured by Conium
3. Članak: Two Small Remedies for Respiratory Distress Syndrome (ARDS) http://Two Small Remedies for Respiratory Distress Syndrome (ARDS)
Također iz oblasti filozofije: Pojam coincidentia oppositorum u Nikole Kuzanskog (objavljeno u "Filozofskim istraživanjima") https://hrcak.srce.hr/139107

Svoj rad mr. sc. Žaklina Dodig-Soklić  zasniva na klasičnoj homeopatiji, kako je shvaćaju Hahnemann i Kent. To je uostalom i najzahtjevniji pristup homeopatiji, koji, posebno kod kroničnih bolesti, daje i najbolje rezultate. Upravom tom metodom mr. sc. Žaklina Dodig-Soklić  postiže izvanredne rezultate.

Ukoliko slučaj to zahtijeva, uspješno se služi  i drugim metodološkim pristupima u njegovu rješavanju (Boenninghausen, Boger, Hering, Vithoulkas).

Posebno mjesto u radu mr. sc. Žakline Dodig-Soklić zauzima učenje o mijazmama, pristup koji uzima u obzir dublje slojeve bolesti, odnosno teren na kojem nastaju kronične bolesti, koji je potrebno dodatno liječiti da bi se postigao konačni uspjeh u terapiji. Ponekad se u terapiji s dobro odabranim  individualnim sredstvom ne postiže odgovarajući učinak, što znači da napredak u terapiji koči neki dublji sloj, odnosna neka od mijazmi. Da bi se  utvrdilo koja je mijazma aktivna potrebno je uzeti u obzir ne samo osobnu nego i obiteljsku povijest bolesti, te odabrati neko od antimijazmičkih sredstava i davati ga prema određenom pravilu u sklopu same terapije.

Prije homeopatske djelatnosti mr. sc. Žaklina Dodig-Soklić studirala je filozofiju, njemački jezik i slavistiku na sveučilištu Ludwiga-Maximiliana u Münchenu. Nakon magisterija radila je na istom sveučilištu kao znanstvena suradnica na Odsjeku za renesansnu filozofiju. Bavila se znanstvenim radom, prevođenjem filozofske znanstvene literature i objavila vlastite radove iz oblasti filozofije. Predavala je njemački jezik na nekoliko škola u Münchenu. Prvi put susrela se s homeopatijom 1995. godine, kada se iz jednog osobnog iskustva uvjerila u njeno brzo i učinkovito djelovanje. Homeopatijom se bavi više od 20 godina.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Zadnja tri komentara:
20.02.2023. 17:36 | KORISNIK: katja.1110

Kćer je krenula u vrtić a tako i prehlade, kašalj, I upale uha. Stalno smo dobivali antibiotike. A onda mi je par ljudi reklo za gospođu Žaklinu, i to je bio spas. Taman kad joj je krenula upala uha i kašalj bili smo na pregledu. Dobili smo lijek i već slijedeći dan prošla bol u uho, i nakon par dana izliječili prehladu i prošao kašalj. Uzeli smo terapiju, I stvarno smo prezadoviljni, i napokon na miru. Za bilo kakav početak prehlade, razboljijevanja dajemo češće terapiju i uspiješno se izvučemo. Čak smo uzeli i homeopatski lijek za put i uspili bez povraćanja putovati. Tolko smo bili zadovoljni da sam na kraju i ja išla za sebe za terapiju. Ovu sam jesen svaki put kad bi se kćer razbolila i ja bila bolesna. A nakon početka uzimanja terapije više ne. Lijepo je znati da za bilo šta imamo gdje se obratiti, da djeluje i da nema štetnih nuspojava.

20.01.2023. 13:44 | KORISNIK: sk1991000

Sve pohvale za g. Zaklinu, ljubazna, pristupacna, puna znanja i strpljenja.. meni osobno je puno pomogla, nakon svakakvih ljekova, dijeta cajeva, na kraju mi je jedino njena homeopatija pomogla kod pijeska u zuci i anemijom, i dosta drugih problema a posebno terapija za psihicko stanje. Preporucila bi je svakom, ja sam dosla do nje preko jedne prijateljice, i sada kada god mi netko prica problem ponudim da probaju nazvati i popricati. Sto se tice za dijete homeopatij nam je zaustavila proljev koji je trajao 7 dana i nista nije pomagalo, dok smo imale koronu njezin detox nam je bio jedini ljek i ja i mala smo ozdravile bez ikakvih poteskoca..

11.01.2023. 22:58 | KORISNIK: Zvjezdanatomic

Gospodju Zaklinu sam nasla preko interneta.Trazila sam homeopata jer sam imala pozitivno iskustvo sa homeopatijom u obitelji. O gospodi Zaklini i njenoj strucnosti mogu samo reci sve najbolje. Moji stomacni problemi koje sam imala godinama, uzimala najjace lijekove i ni to nije pomagalo uvijek ,nestali su nakon samo nekoliko mjeseci . Pored toga dobila sam i jednu kronicnu dijagnozu, krenuli smo sa terapijom i savjetima i vrlo sam zadovoljna. Preporucam homeopatiju svakom ko ima zdravstvene probleme. Gospodja Zaklina je jedna vrlo ljubazna i strucna osoba.

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI