Adresa: De Franceschijeva 80
52100 Pula
Mobitel:
097 7760 255 097 7760 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/pages/category/Medical-Center/Dom-za-starije-i-nemo%C4%87ne-Meri-229338981155904/

Radno vrijeme

:
0-24h
Djelatnosti: Dom za starije i nemoćne, starački dom
Ključne riječi: - dom za starije i nemoćne - dom za starije i nemoćne Pula - smještaj za starije - obiteljski dom - ugodan smještaj - fizioterapija - osoblje - nepokretne osobe - polupokretne osobe -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na našu stranicu!

Obiteljski dom za starije i nemoćne „Meri“ u Puli nalazi se na lijepoj zelenoj površini, u obiteljskoj kući s velikom okućnicom obasjanoj suncem.

Naši korisnici imaju osiguranu 24-satnu skrb od strane naših stručnih djelatnika, udoban smještaj, 5 obroka dnevno i druge pogodnosti!

Obratite nam se s povjerenjem i posjetite naš Facebook.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
097 7760 255 097 7760 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.