Adresa: Palisina 36
52100, Pula
Telefon:
052 506 368 052 506 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://tjestenine-marija.hr/

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7 - 17, sub: 7 - 14
Djelatnosti: Delikatese, specijalizirana trgovina hranom, ethnic food
Ključne riječi: istarski fuži - proizvodnja tjestenine - tjestenina - domaća tjestenina - domaći njoki i lazanje - rezanci - bezglutensko brašno - bezglutenska tjestenina -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

…s Vama od 1992
Obiteljski obrt započela je mama Marija 1992. godine s jednim proizvodom (Istarski fuži) da bi se s dugogodišnjim radom i iskustvom proširilo na puno veći asortiman proizvoda od tjestenine.

Sva tjestenina je proizvedena na tradicionalan način, s jajima i bez upotrebe konzervansa. Trenutno obrt čine sedam zaposlenih koji aktivno sudjeluju u pripremi domaće tjestenine kakvu su nekad pripremali naši stari.

Današnji tempo života ne dozvoljava nam svakodnevnu izradu tjestenine za jela koje spremamo, ali zato postoji rješenje – suhi ili smrznuti program tjestenine Marija.

Naša domaća proizvodnja kontrolirana je u sustavu najstrože zdravstvene ispravnosti hrane (HACCP SUSTAV) koji jamči sigurnost i kvalitetu naših proizvoda.

Na našim stranicama možete pročitajte što ulazi u našu ponudu tjestenine, a pronaći nas možete u Puli, na adresi Palisina 36 ili pak na tržnici svakim radnim danom. Osim toga, naši proizvodi su zastupljeni i u većim trgovačkim lancima diljem Istre i Hrvatske.

Kušajte našu tjesteninu i uvjerite se u kvalitetu! Za sve dodatne informacije, rado Vam stojimo na raspolaganju!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
052 506 368 052 506 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.