OCIJENI
Adresa: Petra Preradovića 113A
31227 Ivanovci
Telefon:
031 677 004 031 677 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/tapetarijakis
Djelatnosti: Tapeciranje
Namještaj - proizvodnja
Namještaj - prodaja
Ključne riječi: tapetarija osijek, tapetarija našice, tapetarija beli manastir, tapetarija valpovo, restauracija namještaja osijek, restauracija namještaja našice, restauracija namještaja beli manastir, restauracija namještaja valpovo
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tapetarija Kiš je samostalna zanatska radnja osnovana 2015. godine.

Materijali. U ponudi imamo više od 300 vrsta materijala, raznih boja i tekstura.Namještaj. Tapeciranje, popravak, restauracija i izrada namještaja.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
031 677 004 031 677 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI