OCIJENI
Adresa: Mučići 3
51213 Jurdani
Telefon:
095 1973 341 095 1973 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.paragvaj-tours.hr/
Djelatnosti: Turistička agencija, putnička agencija
Ključne riječi: turistička agencija - putnička agencija - izleti - izleti brodom - Opatija - Kvarner - Kvarnerski otoci - Krk - Cres - Opatijska rivijera
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Paragvaj Toursu

Dobrodošli na stranicu Paragvaj Tours!

Tvrtka Paragvaj Tours osnovana je 1981. g. u Opatiji kao nastavak obiteljske tradicije.

Otac Melkior bio je najstariji prijevoznik na opatijskoj rivijeri. Sin Ivan nastavio je obiteljski posao i time je tradicija održana. Preko 38 godina ljubavi prema moru naša je garancija da ćete se predivno provesti s nama! Dame i gospodo, želja nam je da se na našim stranicama osjećate kao na našim brodovima Melkior i Jadera: ugodno i sigurno, da sa sobom ponesete nezaboravne doživljaje sa naših izleta i da nam se ponovno vratite kao dragi prijatelji.

Za više informacija posjetite našu web stranicu

Moto naše firme je: SAMO NAJBOLJE ZA VAS!

Hvala i dobrodošli!

S poštovanjem, Kapetan


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
095 1973 341 095 1973 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI