OCIJENI
Adresa: Industrijski park bb
35400 Nova Gradiška
Mobitel:
098 803 992 098 803 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.progresys.hr/index.html

Radno vrijeme

:
8-16h
Djelatnosti: Rasvjeta, Žarulje, Svjetiljke, Svjetleći znakovi i reklame
Elektroinstalacije, grijanje, ventilacija
Ključne riječi: peleti - solarno grijanje - drvna biomasa za grijanje - ulična LED rasvjeta - industrijska LED rasvjeta - luxtella - fotonaponske elektrane - off the grid sustavi - energetska neovisnost - eko grijanje - eko rasvjeta
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Progresys je tvrtka čija je osnovna zadaća promoviranje OIE, tzv. „zelene“ energije, te sustava koji omogućuju njeno korištenje. Kao što se energija čije korištenje promoviramo naziva „zelenom“ tako bi i za nas mnogi rekli da smo „zeleni“ jer smo svi uvjereni ekolozi, a i po kronološkoj dobi smo mladi. No mi smo našim rezultatima dokazali da se može biti ozbiljan i bez odjela (oblačimo ih samo po potrebi) te da je znanje, otvorenost i odgovoran odnos prema klijentu ipak ono što se najviše cijeni.

Dakle, sad znate da smo uvjereni ekolozi i mladi obrazovani ljudi koji svoju budućnost kao i budućnost svih državljana RH i cijele regije vide u održivom razvoju.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 803 992 098 803 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI