Adresa: Vukovarska 48
21300, Makarska
Telefon:
021 805 317 021 805 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.databit.hr
http://www.facebook.com/databit/

Radno vrijeme

:
pon - pet: 8 - 16h
vikendom ne radimo
Djelatnosti: Prodaja računala, prodaja mobitela i dodatne opreme
Servis računala, Servis kompjutera
Grafički dizajn, grafička priprema
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Data Bit d.o.o. je tvrtka za informatičke usluge sa sjedištem u Makarskoj osnovana 2016. godine sa ciljem da ujedini sve informatičke usluge u jednu cjelinu.

Glavna grana našeg poslovanja su fiskalne blagajne, prodaja i servis računala i opreme, data recovery te grafičke i internet usluge. Naš je cilj biti prepoznat kao informatička tvrtka koja nudi brzu i kvalitetnu uslugu po pristupačnim cijenama.
Smart rješenja na jednom mjestu. SmartPOS, SmartOFFICE, SmartORDER, SmartCOOK, SmartMOBILE, SmartHOTEL.Naša vizija je da klijentima ponudimo mogućnost da biraju što žele. Kvaliteta i brzina izrade nam je glavni cilj poslovanja. Tu smo za vas,

Data Bit team.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 805 317 021 805 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.