OCIJENI
Adresa: Ul. dr. Vlatka Mačeka 31
47000 Karlovac
Telefon:
092 2782 802 092 2782 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/casablanka.karlovac/
Djelatnosti: Športski klub, športski savez
Plesna škola, glazbena škola, umjetnička škola
Yoga, Pilates, Aerobik, Ples
Ključne riječi: latino fitness - salsa - chacha - bachata - kizomba - plesni tečaj - plesna škola - prvi ples za mladence - pilates - intervalni trening - jump nix - bodyx power - break dance - break school by don kiki - karlovačke navijačice - casablanka navijačice - fitness room - vibro power - individualne plesne poduke - ples u karlovcu - koreografiranje prvog plesa - grupni plesni tečajevi latino-američkih plesova
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu CASABLANCA!


Na pravom ste mjestu ako želite svoje slobodno vrijeme provesti na koristan i zabavan način! 

Nudimo Vam najveći izbor treninga, programa i aktivnosti  u našem jedinstvenom novouređenom prostoru u centru grada, te Vam garantiramo vrhunske i stručne instruktore, kvalitetu i profesionalnost, kao i ljubaznost i pristupačnost!

Spremni smo čuti Vaše želje i potrebe, te složiti najbolje kombinacije programa samo za Vas! I sve to po pristupačnim cjenama, i s mogućnošću kreiranja iznosa vlastite članarine, kao i raznih kombinacija programa/treninga/tečajeva!

Primamo Vaše upise i predbilježbe za sve aktualne programe i treninge, kao i predbilježbe i upise u grupne plesne tečajeve-u paru ili solo! 

Vaš CasaBlanka klub!

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
092 2782 802 092 2782 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI