OCIJENI

Akumulatorska vrtna pila - Stihl GTA 26 - Karlovac

3 pregleda/dan | Objavljeno: 01.04.2020. 17:07

Akumulatorska vrtna pila , široke primjene . Idealna za orezivanje stabala i grmova , za usitnjavanje odrezanog bilja i gradnju s drvom . jednostavno mijenjanje lanca , bez uporabe alata , indikator napunjenosti baterije .
U setu dolazi uređaj . litij - ionska baterija , punjač , višenamjensko Bio Multi ulje i torba za transport s ušicama za montažu na zid .

Cijena:................1.125,00 kn

http://www.colibri.hr

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
047 600 550 047 600 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI