OCIJENI

Robotske kosilice: Djelić budućnosti na vašem travnjaku

Objavljeno: 11.9.2020. 16:01

Jeste li ikada zamišljali kako će košnja vašeg travnjaka biti jednostavna, brza i bez puno muke? Naši stariji su nas naučili kositi, ali u današnje vrijeme taj posao se može automatizirati.

Kada se prije 25 godina pokrenulo tržište robotskim kosilicama, bilo je jasno da započinje nešto veliko. Godine 1995. predstavljena je prva potpuno automatska kosilica za travu u svijetu. Kosilica Solar-Turtle dospjela je na mnoge naslovnice i privukla ogromnu pažnju. Baterijski pogon omogućio je neprekidnu košnju trave neovisno o vremenskim prilikama i dnevnom svjetlu. Kosilica se automatski vraća na stanicu za punjenje. Kroz godine dizajn se mijenjao, a tehnologija se razvijala. Najveća prednost je što s robotskom kosilicom dobivate brojne sate slobodnog vremena. Umjesto košnje travnjaka, vrijeme možete provesti s obitelji i prijateljima te se baviti ugodnijim aktivnostima. Cijelo to vrijeme robotska kosilica travnjak održava u savršenom stanju. Tiho i lagano, po kiši i suncu. Nije važno je li travnjak velik ili male, ravan ili nakošen, jednostavan ili složen -Automower ga održava u izvrsnom stanju, lako i samostalno. Također, Husqvarna se potvrdila kao svjetski predvodnik u robotskoj košnji.

   

COLIBRI SERVIS - sve za šumu, park i vrt, ponosni je ovlašteni distributer Stihl, Husqvarna, Viking, Bertolini i Labinprogres strojeva i pribora kod kojih možete pronaći upravo navedene kosilice. Jer - zašto si ne biste olakšali život i uživali u svom uvijek pokošenom travnjaku?

OCIJENI