Adresa: Marindolsko brdo 141
47240, Slunj
Mobitel:
097 7771 724 097 7771 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/tortediva/

Radno vrijeme

:
Pon - sub: 8 - 20
Djelatnosti: Slastičarna - kolači, sladoled, čokolade, slastice
Catering, priprema i dostava hrane
Ključne riječi: torte po narudžbi - slane štrudle po narudžbi - slatke štrudle - croissanti - kanape - kolači po narudžbi - svadbene torte po narudžbi - finger food po narudžbi - kremasti kolačići
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu DIVA.

Nalazimo se u Slunju i pružamo odličnu uslugu proizvodnje vrhunskih torti i kolača po narudžbi. Pri izradi koristimo samo kvalitetan materijal i provjerene recepte. U mogućnosti smo vam pružiti izradu i najzahtjevnijih torti raznih oblika za sve vrste prigoda od rođendana do vjenčanje.

Također pripremamo i slanu hranu kao što su finger food i slane štrudle.

Organizirate proslavu i u potrazi ste za ukusnim kolačima i finger foodom koji će upotpuniti slavlje, na pravom ste mjestu.

Pripremamo ISKLJUČIVO PO NARUDŽBI. Kontaktirajte nas i naručite torte ili domaće kolače na kilogram.
Pratite nas na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
097 7771 724 097 7771 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.