Adresa: Baščinska cesta 53/C
47000, Karlovac
Telefon:
047 422 403 047 422 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://dotatus.hr/hr/

Radno vrijeme

:
Pon - pet: 8-16
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Projektiranje, nadzor i održavanje
Ključne riječi: montaža metalnih konstrukcija - TIG zavarivanje - montaža elektrificiranih visećih šina - montaža metalnih konstrukcija - liftovi - elektrificirani paletni transporteri - valjčani transporteri - lančani transporteri - remenske transportne trake - viseći transporteri -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Dotatus d.o.o. bavi se industrijskom montažom, metalnim konstrukcijama i transportnim sistemima za potrebe industrijskih postrojenja.

Imamo više od 10 godina iskustva u provedbi projekata za svjetski poznate automobilske tvrtke kao što su BMW, Mercedes-Benz i Audi, kao i vodeće tvrtke poput dm-drogerie markt, Gries Deco Company i T.J. Morris Velika Britanija.

Specijalizirani smo za montažu funkcionalnih metalnih konstrukcija i elektrificiranih visećih aluminijskih šina. Nudimo također usluge zavarivanja TIG postupkom.

Radove izvodimo odgovorno i u zadanim vremenskim rokovima. U mogućnosti smo obaviti i najzahtjevnije industrijske montažne radove.

Projekte izvodimo na području Europske unije i izvan.

Za dodatne informacije posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
047 422 403 047 422 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.