Adresa: Matoševa 14a
47000 Karlovac
Telefon:
098 449 284 098 449 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/Knjigovodstveni-obrt-Activa-1622675218057442/

Radno vrijeme

:
pon - pet: 07 - 15 za hitne slučajeve po dogovoru
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Savjetovanje, porezno savjetovanje, financijsko savjetovanje, konzalting
Ključne riječi: knjigovodstveni servis za srednje i malo poduzetništvo - izrada poslovnih planova - knjigovodstvo za neprofitne udruge i ustanove - izrada financijskih izvješća - poslovna ekonomija - knjigovodstvo za obrtnike - knjigovodstvo za poduzeća - izrada završnih računa - prijava poreza - poslovi plan za kredit
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobrodošli na stranicu knjigovodstvenog obrta Activa!

Knjigovodstveni obrt Activa posluje od 1991. godine te je iskustvo, tradicija i kvaliteta našeg poslovanja ono čime se najviše ponosimo. Kroz godine savjesnog rada stekli smo povjerenje mnogih klijenata među kojima je i folklorni ansambl Matija Gubec.

Pružamo sve knjigovodstvene usluge i savjetovanje za trgovačka društva, male i srednje poduzetnike, obrte i neprofitne udruge i ustanove.

Obratite nam se s povjerenjem jer nema toga što mi ne možemo odraditi!

Pratite nas i na Facebook-u.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 449 284 098 449 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.