Adresa: DONJE MRZLO POLJE MREŽNIČKO 122
47250, Duga Resa
Telefon:
047 631 620 047 631 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.lucrum-racunovodstvo.hr

Radno vrijeme

:
Ponedjeljak - petak: 8 - 16h
Djelatnosti: Knjigovodstvo, knjigovodstveni servis, računovodstvo, revizija
Ključne riječi: knjigovodstvo, računovodstvo, obračun plaće, poslovno savjetovanje, vođenje poslovnih knjiga, porezi, porezna prijava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Naši ciljevi uključuju pružanje vrhunskih usluga knjigovodstva, računovodstva i poslovnog savjetovanja i pomažu klijentu da u svakome trenutku ima uvid u poslovanje svoje tvrtke.

Zapošljavamo tim stručnjaka upućen u sve aspekte koji se mogu pojaviti u poslovanju.

Bez obzira na opseg zadatka, poslovnom izazovu uvijek pristupamo s dužnom predanošću i preciznošću, zbog čega od nas možete očekivati učinkovitu uslugu, visoku razinu profesionalnost te prilagodbu potrebama i načinu rada poslovnih partnera.Zadovoljstvo nam je osigurati našim klijentima najbolju profesionalnu uslugu i pružiti im jasne odgovorena sva njihova pitanja vezana za računovodstveno poslovanje.

Za više informacija kontaktirajte nas.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
047 631 620 047 631 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.