Adresa: Andrilovečka cesta 7
10370 Andrilovec
Telefon:
097 6084 520 097 6084 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.polidizajn.hr
Djelatnosti: Interijer, eksterijer
Podne i zidne obloge
Trgovina građevinskog materijala
Ključne riječi: zamjena za dekorativni kamen - paneli - dekorativni paneli - stara cigla - izolacija - usluga montaže - dekorativni kamen
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranice Poli Dizajn!

Mi smo poduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom zidnih obloga od poliuretana. Za Vas vršimo i montažu raznih vrsta panela. 

Paneli predstavljaju idealan spoj izolacije i dekoracije. Osim svog estetskog izgleda, paneli služe kao zvučna i toplinska izolacija. Mogućnost ugradnje na sve površine kao i mogućnost vanjske i unutarnje ugradnje dodatne su pogodnosti ovog materijala.

Ukrasite vaš dom ili poslovni prostor proizvodima iz naše ponude.

Za više informacija nas kontaktirajte i posjetite našu web ili facebook stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
097 6084 520 097 6084 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.