OCIJENI
Adresa: Zagrebačka 102
10370, Velika Ostrna
Mobitel:
098 1326 202 098 1326 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.mkkz-termoizolacija.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-16
sub: po dogovoru
Djelatnosti: Auto klima - servis
Ključne riječi: termoizolacija - termoizolacija kombi vozila i autohladnjača - unutarnje oblaganje vozila - proizvodnja karoserija - proizvodnja prikolica - termoizolacije furgona - termoizolacija autohladnjača - suha izolacija - izolacija šperpločom - popravak hladnjača - popravak vrata hladnjače - izmjena guma hladnjače - izrada vrata za hladnjače - inox okov
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

MKKZ - O nama

MKKZ - TERMOIZOLACIJA VOZILA

MKK Termoizolacija kombi vozila i autohladnjača nastala je na temeljima višegodišnjeg iskustva na zahtjevnim poslovima termoizolacije furgona i autohladnjača.

Termoizolacija kombi vozila i autohladnjača je obrt koji Vam omogućuje kvalitetan i funkcionalan prijevoz robe na potrebnim temperaturama i higijenskim uvjetima, koji će zadovoljiti sve potrebne standarde. Zadatak nam je uskladiti želje kupca naše izolacije, koliko je to moguće s  standardima i tehničkim mogućnostima Vašeg vozila.
Posjetite našu web stranicu.


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI