OCIJENI
Adresa: Strma ulica 16
43500 Daruvar
Telefon:
043 675 200 043 675 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://poliklinika-arcadia.hr/
Djelatnosti: Estetska kirurgija
Ginekolog, Ginekološka ordinacija
Ključne riječi: ginekologija - estetska kirurgija - dječja kirurgija - uklanjanje madeža i kožnih tumora - pomlađivanje kože i liposulptura vlastitim masnim stanicama - liposkcija - operacija lica - operacija grudi - operacija stidnih usana - estetska operacija vagine - kardiolog - ultrazvuk - dermatolog - EKG - laboratorijske pretrage
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O Poliklinici Arcadia

Poliklinika za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia formirana je kao prva ordinacija za estetsku kirurgiju na području Republike Hrvatske i danas bilježi petnaest godina uspješnog rada.

Smještena je u novoizgrađenom objektu na rubu Rimske šume u neposrednoj blizini Daruvarskog parka, nadaleko poznatog po izvorima termalne ljekovite vode.

Medicinski stručnjaci (liječnici) poliklinike za plastičnu kirurgiju i ginekologiju Arcadia nude Vam kvalitetno izvođenje estetskih i plastičnih operacija, kao i ostalih tretmana, te ugodan smještaj poslije operacijskih zahvata uz punu diskreciju.

O Vama se brinu educirane medicinske sestre s dugogodišnjim iskustvom u estetskoj i plastičnoj kirurgiji. Sve to daje garanciju u uspješnosti liječenja.

Mr. sci. dr. Ignatovski sa svojom ekipom medicinskih stručnjaka obavlja stručne preglede, konzultacije i liječenja iz područja opće, plastične i estetske kirurgije. Završio je sve potrebne specijalizacije, educiran je u zemlji i inozemstvu, s dugogodišnjim iskustvom u općoj, estetskoj i plastičnoj kirurgiji.

U poliklinici za estetsku i plastičnu kirurgiju i ginekologiju omogućavamo Vam smještaj u udobnim jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama s domaćim i satelitskim programom. Iz sobe se vidi prekrasan pogled na park "Rimske šume" u kojemu se nalaze šetnice i prirodni izvori vode. Našim klijentima za vrijeme boravka kod nas preporučamo šetnju kroz park.

Sve dodatne informacije dostupne su Vam putem telefona ili web stranice.Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 675 200 043 675 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI