OCIJENI

Dječja masaža

0 pregleda/dan | Objavljeno: 25.11.2020. 16:55

Sve popularnija Dječja masaža u našem salonu
Jedna od glavnih uloga u liječenju različitih neuroloških abnormalnosti u djece je masaža djeteta. Pruža pozitivan učinak, ovisno o vrsti neuroloških abnormalnosti propisana je specifična tehnika masaže.

Simptomi neuroze u djece:
slab apetit;
mucanje;
mučnina;
anoreksija;
inkontinencija tijekom noći;
tearfulness;
glavobolja;
neurotični tikovi (u većini slučajeva javljaju se kod dječaka, praćeni stalnom željom za trljanjem očiju ili treptanjem, kašljanjem, grickanjem noktiju, sisanju prstiju);
prekomjerno znojenje;
podizanje obrva.

Rezultat vidljiv nakon prvog tretmana

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 5536 222 095 5536 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI