OCIJENI

Cross-friction massage

1 pregleda/dan | Objavljeno: 23.11.2020. 13:15

Cross friction massage (CFM) je tehnika masaže koju je popularizirao pokojni britanski ortoped dr. James Cyriax, jedan od vrhunskih specijalista u dijagnostici i liječenju ozljeda i bolnih sindroma sustava za pokretanje. Njegov, vjerojatno, najveći doprinos jest metoda procjene za identifikaciju specifičnog tkiva (mišića, tetive, ligamenta...) uzročnika bolova ili disfunkcije u konkretnom slučaju.
Ovaj se pristup liječenju pokazao odličnim u nekih vrlo upornih kroničnih ozljeda i bolnih stanja. U tom smislu, ponekad je dobro podnjeti kratku (10 minutnu) neugodu, nakon koje slijedi bitno olakšanje.

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
095 5536 222 095 5536 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI