OCIJENI
Adresa: Letičani 2
43000 Bjelovar
Telefon:
043 232 142 043 232 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://poskok-bjelovar.hr/
Djelatnosti: Metalna galanterija, željeznarija
Ključne riječi: željezne konstrukcije za proizvodne hale, inox bravarija, inox i željezne balkonske ograde, iznajmljivanje dizalice za rad na visinama do 20m, rad dizalicom na visinama do 20
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Poduzeće Poskok d.o.o. sa sjedištem u Bjelovaru, posluje od 2000. godine kao obrtnička djelatnost, a od 2009. godine kao poduzeće. Danas poduzeće ima djelatnike koji obavljaju poslove bravara, montažera, mehaničara i atestiranih elektro varioca sa ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga iz područja izrade i montaže metalnih konstrukcija, remonta procesnih postrojenja, te usluga hidrauličke platforme za radove na visini.
Vjerujemo kako naše usluge kombiniraju pouzdanost, kvalitetu obavljenih usluga, te profesionalnost zaposlenog personala.
Naš cilj je ostvarivanje dugoročne suradnje sa poduzećima kroz kontinuirano visoke standarde obavljenog posla, istovremeno usavršavajući sve poslovne procese.
Posebnu pozornost obraćamo na sigurnosnu zaštitu pri svakodnevnom radu, provjeri i testiranju materijala i proizvoda, te kontinuiranoj podršci klijentima.
Poduzeće je zastupnik i servis automatike za otvaranje kliznih i dvokrilnih i jednokrilnih dvorišnih vrata vrhunskog talijanskog proizvođača Proteco. Poduzeće obuhvaća proizvodnju građevinske bravarije od inoksa i čelika. inoks ograde, galerije, kovane ograde, nadstrečnice, čelične ograde.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 232 142 043 232 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI