OCIJENI
Adresa: Ruđera Boškovića 1
43000 BJELOVAR
Telefon:
043 246 440 043 246 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
pon-pet: 7-15
Djelatnosti: Metal i metalni proizvod - proizvodnja, skladištenje
Ključne riječi: ZAVARIVANJA, MIG, MAG, TIG, REL, TOKARENJE, CNC TOKARENJE, GLODANJE, OBRADA GLAVA MOTORA, ZAVARIVANJE, STROJNA OBRADA, USLUGE METAL, BJELOVAR
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu TOKARSKO STROJOBRAVARSKE RADIONE.


TOKARSKO STROJOBRAVARSKA RADIONA VL. ANTUN VUJNOVIĆ 1968. g. počela se baviti izradom usnika za proizvodnju opeke te ostale opekarske alate i opremu kao što su transportne trake, kotači vagona, razni zupčanici, lančanici, osovine i dr.

Obrt je svoj proizvod distribuirao u bivšoj državi Jugoslaviji i izvozio u Rusiju, Njemačku i jedan mali dio u Iran. Godine 1973. obrt je proširio svoju djelatnost na specijalna zavarivanja TIG, MIG, MAG zatim hladni postupak zavarivanja (ROTOTEC) i topli postupak (EUTALLOY).

Uz tu djelatnost se počeo baviti izradom strojeva za proizvodnju stropnih gredica i ravnalice za betonsko željezo.
Antun odlazi u mirovinu 1988. godine i svoj obrt prepušta svojim sinovima Antunu i Ivanu koji nastavljaju ovu djelatnost i proširuju djelatnost na zavarivanje i strojnu obradu glava motora te reparaciju i izradu ostalih strojeva široke namjene.

Kvaliteta naše proizvodne organizacije i poslovnog prioriteta usmjerenog kupcima se temelji na ISO 9001:2008 certifikatu.

Usluge:

  • ZAVARIVANJA
  • MIG, MAG ZAVARIVANJE
  • TIG ZAVARIVANJE
  • TOKARENJE
  • CNC TOKARENJE
  • GLODANJE
  • OBRADA GLAVA MOTORA
  • STROJNA OBRADA
  • USLUGE OBRADE METALA

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 246 440 043 246 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI