OCIJENI
Adresa: Ivana Gundulića 12
43000, Bjelovar
Telefon:
043 243 401 043 243 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://miloc.hr/
http://degenia-velebitica.com.hr/

Radno vrijeme

:
Pon-pet: 08-16
Djelatnosti: Klima, rashladni uređaji
Čišćenje, dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija
Ključne riječi: tretman ulja kompresora - čišćenje klima uređaja - dezinfekcija i dugotrajna zaštita - čišćenje rashladnih uređaja za hranu - održavanje drenažnih tavi - proizvodi degenia velebitica - osvježivanje prostora - sistemi grijanja - smanjenje buke - uklanjanje kamenca - sredstva za neutralizaciju - čišćenje kamenca, korozije i taloga - tretman komercijalnih sistema - tretman parnih sistema - dezinfekcija vode - kotlovske vode - toplinske pumpe - tekućine za prijenos topline - sredstva za čišćenje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Miloc d.o.o. - Sredstva za čišćenje klima, rashladnih uređaja te sistema grijanja namijenjena stručnim osobama, serviserima, montažerima...

Tvrtka Miloc d.o.o. Bjelovar osnovana je 1997.godine. Od 1999.godine tvrtka je zastupnik američke korporacije Rectorseal corp. iz Hustona. Iz širokog asortimana proizvoda Recorseal corp. tvrtka Miloc d.o.o. izdvojila je i tržištu ponudila nekoliko vrsta proizvoda koje smo namjenili prvenstveno stručnim osobama, serviserima, montažerima itd.

Već 19 godina uspješno djeluje kako na području unutarnje i vanjske trgovine tako i u velikom djelu hrvatskog gospodarstva, turizmu, plinskoj i naftnoj industriji, i naposljetku u svoje tri prioritetne grane, a to su KLIMATIZACIJA, VENTILACIJA I GRIJANJE.

Već skoro dva desetljeća na području RH vodimo brigu o kvaliteti zraka u klimatiziranim prostorima na taj način da smo svoje proizvode fokusirali na same uređaje koji su odgovorni za stvaranje osjećaja ugode, bilo to hlađenje ili grijanje.

Razvojem tvrtke razvijale su se i njezine djelatnosti koje su ovog trenutka dosegle veoma visoku razinu. Naime osim same trgovine proizvodima tvrtka Miloc d.o.o. organizira brojne edukacijske skupove gdje svojim potencijalnim i postojećim suradnicima nudi najnovija saznanja na području čišćenja, održavanja i dezinfekcije sustava za KLIMATIZACIJU, VENTILACIJU I GRIJANJE.

Sve informacije o proizvodima, načinu korišenja, području primjene, pomoć pri prodaji proizvoda, promociji čišćenja, održavanja i dezinfekcije sustava za KLIMATIZACIJU, VENTILACIJU I GRIJANJE tvrtka Miloc d.o.o. svakodnevno je na raspolaganju kako svojim poslovnim partnerima tako i budućim potrošaćima bilo to fizičke ili pravne osobe.

Vaš zadatak je da si osigurate prostor, da ga uredite i opremite po svom ukusu, odredite u koju ćete ga svrhu koristiti a nama dozvolite da vodimo brigu o kvaliteti zraka kojeg ćete udisati i koji će biti vaše svakodnevno okružje.

Posjetite našu web stranicu i detaljnije pregledajte ponudu proizvoda, te posjetite web: DEGENIA VELEBITICA - Standard čišćenja, dezinfekcije i održavanja klima uređaja.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
043 243 401 043 243 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI