OCIJENI
Adresa: Stjepana Radića 2E
22000, Šibenik
Telefon:
022 203 000 022 203 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://facebook.com/ZalagaonicaSibenik

Radno vrijeme

:
Radnim danima: 8.00 - 20.00; Subotom: 9.00 - 14.00
Djelatnosti: Mjenjačnica, zalagaonica
Ključne riječi: zalagaonica Šibenik - zalagaonica u Šibeniku - Šibenik zalagaonica - zalog Šibenik - mjenjačnica Šibenik - zalogajnica - zalogajnica Šibenik - otkup Šibenik - pawn shop Šibenik - lombard Šibenik - trgovina rabljene robe Šibenik - second hand shop Šibenik - posuđivanje novca Šibenik - zlato Šibenik - zalog automobila Šibenik - zalog dijamanata Šibenik - mobiteli Šibenik - foto oprema - računala - laptopi - informatika - sportska oprema - nautika - satovi - nakit - umjetnine
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu novootvorene ZALAGAONICE ŠIBENIK.

I naš grad se pridružio velikim svjetskim centrima kao i svjetskim trendovima korištenja lombardnih kredita kao sredstva premošćivanja financijskih poteškoća.

Lombardni krediti poznati su u financijskom svijetu još od srednjeg vijeka, kad se počinje koristiti zalog imovine kao sredstvo osiguranja u poslovima kratkoročnog kreditiranja.
Poslovanje zalagaonica detaljno je pravno regulirano propisima i zakonima RH; stoga nam se obratite s povjerenjem!

Kako navedeno funkcionira u modernome svijetu pa tako i u Zalagaonici Šibenik, najbolje će Vam objasniti naši djelatnici, ili nam se obratite putem telefona ili e-maila.



Mladi tim djelatnika, opuštena atmosfera, uvijek spremni da našim klijentima izađemo u susret!

Tu smo zbog Vas…Iako je ova izjava već nebrojeno mnogo puta korištena, od strane mnogih i u većini slučajeva se pokazala sasvim neistinitom, spremno je naglašavamo svima koji posjete našu trgovinu!
Bilo da kupujete, prodajete ili zalažete, klijentu uvijek izlazimo u susret bilo savjetom ili na drugi način.


Sveto pravilo našeg poslovanja je da se klijent ne smije osjetiti zakinuto! Jedino na ovaj način će se naši klijenti i dalje vraćati u našu trgovinu, jedino na ovaj način će naši klijenti pozitivno pričati o našoj trgovini! Što više reći, nego dođite i uvjerite se i sami!

Pratite nas i na Facebooku.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI