OCIJENI
Adresa: Industrijska zona 39
34000 Požega
Telefon:
034 623 999 034 623 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.atesti.com.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 08-16h
Djelatnosti: Sigurnost, zaštita na radu
Ključne riječi: zaštita na radu - zaštita od požara - zaštita okoliša - mjerenje buke okoliša - minimalni tehnički uvjeti - ispitivanje električnih instalacija - ispitivanje kanalizacije - ispitivanje septičkih jama - stručno osposobljavanje - obrazovanje - edukacije - energetsko certificiranje objekata - dokumentacija za uporabnu dozvolu - primjena zakonodavstva
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Atesti d.o.o.  je nastao kao potreba poslodavca u primjeni zakonodavstva Hrvatske i Europske Unije. Svojim visoko obrazovanim kadrovima različitih profila i praktičnim iskustvom u različitim djelatnostima, nudi pomoć u primjeni zakonodavstva iz područja zaštite okoliša, zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite i spašavanja, i, energetskom certificiranju objekata.

Atesti d.o.o. nudi i usluge ispitivanja za minimalne tehničke uvjete (MTU) i dokumentacije za uporabnu dozvolu te srodne usluge.

Po dogovoru izlazimo na teren i mjerenja u bilo koje doba dana. Potrebna dokumentacija o ispitivanjima izdaje se u najkraćem mogućem vremenu.

U suradnji s poslovnim partnerima s kojima imamo ugovor o poslovno-tehničkoj suradnji, u mogućnosti smo pružati usluge na području cijele Hrvatske.

Za se dodatne  informacije posjetite našu web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI