OCIJENI

Do uspjeha trudom i usavršavanjem

Objavljeno: 4.6.2019. 12:31

Čini se da 2009.godina nije bila toliko davno, no za nama je već dugih 10 godina od osnivanja tvrtke. Od osnivanja do danas tvrtka posluje stabilno i financijski pozitivno, što nam je omogućilo povećanje poslovanja i konstantni rast. Samim tim, našem poduzeću pridružili su se novi ljudi, čiji broj i dalje raste. Zahvaljujući povećanju količine posla u mogućnosti smo ostvarivati nova radna mjesta.

Tvrtka nudi kompletnu uslugu iz područja sustava automatike, elektroinstalacije, klimatizacije, grijanja što pogoduje zimi i hlađenja što je korisno ljeti. Za osvježivanje prostorija također nudimo sustave ventilacije, a kod nastalih problema - servisiranje te održavanje.

Područje našeg poslovanja ne staje samo na tome. Prepoznavši važnost očuvanja okoliša i shvaćajući problematiku nepotrebnog gubitka energije, koja za posljedicu ima narušavanje okoliša, specijalizirali smo se i za solarne sustave te pametne kuće. Svakodnevno se usavršavanjem radnika i praćenjem trendova trudimo biti u korak s vremenom i tehnologijama. Želimo našim klijentima omogućiti lakši i  kvalitetniji život uz dugoročno manje troškove.

Ako niste sigurni u opremu koja Vam je potrebna ili ne znate koje je optimalno rješenje za Vaše probleme, tu je naše stručno osoblje, koje će Vas savjetovati i pomoći pri izboru idealnog odabira. Uz sve to, brzo i u roku isporučit ćemo sve što je odabrano, izvršit ćemo montažu i pružiti tehničku podršku,ako zatreba, te sve sigurno i po pravilima pustiti u pogon.

Ne želimo da naše poslovanje bude isključivo na principu “izvrši i odi”. Koju god aktivnost izvršavali, važno nam je da brinemo o primjeni svih relevantnih zakonskih i strukovnih propisa te da zadovoljavamo sve ekološke norme. Tijekom dugogodišnjeg iskustva naučili smo da  jedino skup svih aktivnosti, ljudi i postupaka koje činimo mogu dovesti do zadovoljnih korisnika.

Tisuće profesionalno izvedenih instalacija, djelatnici koji ulažu svoje napore i na posljetku zadovoljni korisnici garancija su naše kvalitete. Uvjerite se sami i obratite nam se s povjerenjem.
Postignuti poslovni uspjeh dokazano se može postići samo s trudom za usavršavanjem, vrhunskom kvalitetom i zadovoljnim korisnicima. Budite dio izgrađenog poslovnog okružja u kojem svi dobivaju.

Za više informacija posjetite nas na adresi:Matije Gupca 62, 10295 Kupljenovo ili nas kontaktirajte na broj (+385)1 3394 103. Za sve detalje, reference i primjere naših radova posjetite naš web: www.mitel.hr i riješite se svih nedoumica, koje ste do sad, možda, imali.

OCIJENI