Adresa: Trg dr.Franje Tuđmana 1, SŠ Ban Josip Jelačić
10290 Zaprešić
Telefon:
098 1666 301 098 1666 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.zemljak.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8-19
Djelatnosti: Autoškola, auto škola
Privatni smještaj - apartman, soba, pansion, vila
Ceste i prometna signalizacija
Ključne riječi: zagreb zaprešić novalja pag jadran hrvatska jadransko more auto škola autoškola zimska služba komunalije čistilica četka ralica čišćenje snijega posipanje cesta vozački ispiti psp prometna sigurnosna pravila instruktori instrukcije vožnje vozila za obuku kavasaki poligon apartmani samorašnji put srednji sjeverni ljetovanje
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

ZEMLJAK GRUPA

Autoškola
Autoškola " Miroslav Zemljak " d.o.o. sa radom je počela 06. prosinca 1990. S ponosom ističemo kako smo bili prva potpuno privatna autoškola u Republici Hrvatskoj.
U nepunih 24 godine postojanja, gotovo 6000 osoba se u našoj autoškoli obrazovalo i položilo ispite za vozačke dozvole raznih kategorija.
U autoškoli kontinuirano pratimo najnovije trendove kako na planu tehničko-tehnološke opremljenosti, tako i na planu stručnog usavršavanja osoblja te uspješno surađujemo s ministarstvima i institucijama.
Autoškola " Miroslav Zemljak " nalazi se na Trgu Doktora Franje Tuđmana 1 u sklopu srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću. Smještaj autoškole omogućuje laku pristupačnost bez obzira na sredstvo prijevoza koje koristite ili pravac Vašeg dolaska. ;)

Apartmani
Pružamo vam smještaj u tri vrhunska trosobna apartmana od cca 60m² sa vlastitom terasom, kuhinjom i kupaonicom.
Svaki je apartman u potpunosti opremljen i nudi smještaj za dvije do šest osoba.

Komunalno
Tvrtka "MEZEES" d.o.o. uspješno posluje u sklopu Zemljak grupe više od 20 godina.
Osnovna djelatnost tvrtke je provođenje ljetnog i zimskog održavanja cesta, iznajmljivanje radnih strojeva ( sa strojarom ) i slične djelatnosti.
Tvrtka je u cijelosti opremljena voznim i strojnim parkom i u obavljanju osnovne djelatnosti može odgovoriti i najzahtjevnijim stručnim i meteorološko-klimatskim uvjetima.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
098 1666 301 098 1666 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.