Adresa: Vodovodna 20/a
10000, Zagreb
Telefon:
01 3643 651 01 3643 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.otpremnik.hr

Radno vrijeme

:
Po dogovoru
Djelatnosti: Transport, otpremništvo, skladištenje, špedicija
Selidbe, prijevoz robe
Ključne riječi: špedicija - transport - prijevoz robe - carinsko posredovanje i carinjenje roba - carinsko skladištenje - druga skladištenja roba - cestovni prijevoz vlastitim voznim jedinicama - prijevozničko agencijski poslovi pomorsko agencijski poslovi avionski agencijski poslovi agencijski poslovi brze pošte
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Tvrtka Otpremnik se bavi međunarodnim otpremništvom, prijevozom i trgovinom.

Osnovana je 1990. godine, a počela je sa radom 1992. godine sa 4 zaposlene osobe i skromnim materijalno tehničkim mogućnostima.

Tijekom poslovanja ukazivale su se potrebe postupnim širenjem i modernizacijom, te sada tvrtka broji 20 zaspolenih djelatnika, 3 poslovnice, vozni park i bogatu suvremenu opremu. Kompletno poslovanje tvrtke je podržano najsuvremenijom informatičkom i telekomunikacijskom opremom.

Tvrtka se u zadnje vrijeme intenzivnije bavi prijevozom robe, te posjeduje i vozni park.
Zahvaljujući tehničkoj i kadrovskoj opremljenosti tvrtka je sposobna prihvatiti se i najzahtjevnijih logističkih poslova.

Također imamo velik broj domaćih i stranih partnera sa dugogodišnjom suradnjom i pozitivnim rezultatima. Od samog početka postižemo vrhunske rezultate, kako u stručnom, tako i u financijskom smislu, te se sukladno tome postupno i razvijamo.

Zahvaljujući takvom poslovanju tvrtka nikada nije bila nelikvidna niti je imala većih poteškoća u radu. U našem poslovanju sve je podređeno poslu koji obavljamo i korisnicima naših usluga.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 3643 651 01 3643 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.