OCIJENI

Dizajn stranica i naslovnica knjiga, časopisa i publikacija

0 pregleda/dan | Objavljeno: 23.04.2024. 16:06

Dizajniramo sljedeće:

- Knjige
Bilo da imamo čast raditi s idućim Krležom ili pripremamo monografiju povodom velike obljetnice vaše tvrtke (čestitamo!), pobrinut ćemo se da vaša knjiga zasja na polici i stranicu po stranicu leprša u rukama čitatelja.

- Časopisi
Uz nas nikad nije bilo lakše izdati specijalizirani časopis. Borimo se s nestašnim autorima, žongliramo fotografijama i činimo sve da vaše izdanje na vrijeme i u najboljem svjetlu dođe do čitatelja.

- E-knjige
Vašu elektroničku knjigu možemo pripremiti da postane idući hit na Amazonu. Poznajemo dobro elektroničke formate tako da će vaša knjiga očaravati s ekrana računala, tableta ili čitača elektroničkih knjiga.

- Godišnja izvješća
Atraktivna i informativna izdanja u pravom će svjetlu prenijeti sve važne informacije o poslovanju tvrtke, a sve to usklađeno s vizualnim identitetom vašeg branda.

- Stručne publikacije
Prepoznajemo sve spečificnosti stručnih publikacija u odnosu na uobičajena izdanja, te će s nama sve skice, formule i grafovi biti na svom mjestu te sa svim točnim podacima.

Više informacija saznajte na web stranici.

https://designup.hr/prijelom/

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.

Prikaz ostalih popusta

OCIJENI