OCIJENI
Adresa: Željeznička ulica 9
10360, Sesvete - Sesvetski Kraljevec
Mobitel:
091 5660 876 091 5660 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.facebook.com/TALA-play-time-115105296553621/
http://www.instagram.com/talaplaytime/

Radno vrijeme

:
Svaki dan od 7-20 h - Potrebno je samo dan ranije najaviti dolazak djeteta
Djelatnosti: Proslave rođendana, dječji rođendani, dječja igraonica
Ključne riječi: rođendaonica - čuvanje djece od 1.-7.godine - igraonica - proslava dječjih rođendandana - čuvanje djece - družionica - dječji rođendani uz animatora - igraonica i rođendaonica na otvorenom - facepinting - dječji party - kreativne radionice - igraonica Zagreb- rođendaonica Zagreb - igraonica Sesvete - igraonica Dugo Selo - rođendaonica Sesvete - rođendaonica Dugo Selo - čuvanje djece Sesvete - čuvanje djece Zagreb - čuvanje djece Dugo Selo - organizacija dječjih rođendana - dječja zabava
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu TALA play time.

TALA play time se smjestila u sesvetskom Kraljevcu - Grad Zagreb u neposrednoj blizini Designer outleta i Ikee; ima unutarnju i vanjsku igraonicu, rođendaonicu, družionicu, čuvaonicu te organizira kreativne radionice. 

Proslave rođendana, igraonica i čuvanje djece već od 1. godine!


NAPOMENE
 
Korisnici TALA  play time i njihovi gosti dužni su čuvati objekt, inventar, igračkemi svu ostalu imovinu TALA play time, u protivnom svaku eventualno nastalu štetu nastalu grubom nepažnjom naplatiti će se prema nabavnoj cijeni oštećenog predmeta.

Prilikom prijave djeteta u TALA play time potrebno je ostaviti kontakt na koji se može dobiti odgovorna osoba dostupna za vrijeme boravka djeteta u TALA play time.

Ukoliko navedena odgovorna osoba ne može doći po dijete u dogovoreno vrijeme, dužna je telefonski obavijestiti TALA play time (minimalno 30´prije isteka dogovorenog termina) o novom terminu dolaska po dijete. Također može pisanim putem (sms ili e-mail) navesti ime i prezime osobe koja će preuzeti dijete umjesto njega.   Kako bi se zadržala čistoća i higijena TALA play time, obavezno je korištenje vlastitih papučica i čarapica, navedeno se odnosi i na odrasle u pratnji.

Korisnici TALA play time dužni su paziti na svoje stvari iz razloga što TALA play time ne odgovara za gubitak ili oštećenje stvari u vlasništvu korisnika.

Prilikom dolaska djeteta odgovorna osoba je dužna obavijestiti djelatnike TALA play time ukoliko dijete pati od alergija ili intolerancije na određene namirnice, boluje od neke bolesti ili poremećaja; kako bi mu se osigurao ugodan i prilagođen boravak, te izbjegle neželjene situacije.


SIGURNOST
 
Sva su djeca osigurana Allianz osiguranjem.
U  prostorijama TALA  play time odgovorne osobe ostavljaju djecu na vlastitu odgovornost, te TALA play time  ne odgovara za bilo kakav oblik štete uzrokovan boravkom djeteta u igraonici.
Npr. Igraonica ne odgovara za moguće povrede i ozljede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom uporabom opreme i igračaka, za ozljede i povrede koje si djeca  međusobno nanesu, posljedice konzumacije bilo kakve hrane i pića, posljedice eventualne zaraze bilo kojom bolesti i slično.

Djelatnici TALA play time imaju pravo zamoliti svakoga tko se ne pridržava pravila ponašanja, da napusti prostorije. U slučaju da neko dijete svojim ponašanjem iznimno ugrožava ili uznemirava sigurnost druge djece, djelatnici TALA  play time obavijestiti će telefonski odgovornu osobu, koja je dužna doći po dijete što je prije moguće.

Zbog sigurnosti, prije ulaska u TALA play time obavezno je djeci skinuti nakit, bedževe, te sve predmete kojima bi djeca mogla ozlijediti sebe ili druge. Za vrijeme boravka u TALA play time nije dozvoljeno konzumiranje guma za žvakanje.

Ukoliko dođe do bilo kakve ozljede djeteta, djelatnici TALA play time odmah će kontaktirati odgovornu osobu i postupiti dalje prema dogovoru.

ROĐENDANI

Za vrijeme proslava ulaz je dovoljen isključivo slavljeniku, njegovim gostima i njihovoj pratnji.
Odgovorne osobe uzvanika dužne su ostaviti svoj broj telefona prilikom dolska djeteta na rođendan, kako bi ih se moglo kontaktirati u slučaju potrebe.DRUŽIONICA

ZA DJECU OD 1 DO 7 GODINA  RADNIM DANOM OD 9 DO 13h

Za vrijeme boravka u družionici djetetu je osigurana voda i voće. Ukoliko će dijete dolaziti na družionicu svaki dan tijekom jednog tjedna ili mjeseca, plaćanje se vrši na kraju prvog dana za dogovoreni period korištenja usluge. Ukoliko se dijete razboli i ne dođe na dva ili više dana (za tjedno plaćanje) tj. Četiri ili više dana (za mjesečno plaćanje), neiskorišteni dani se prebacuju u sljedeči tjedan/mjesec.

Za boravak u TALA play time potrebno je donjeti rezervnu odjeću, pelene i vlažne maramice; ukoliko ih dijete koristi.

10% POPUSTA NA TREĆE DIJETEČUVAONICA

ZA DJECU OD 1 DO 12 GODINA

Uslugu čuvanja djeteta potrebno je najaviti minimalno 1 dan unaprijed.
Pojavi li se neplanirana potreba za uslugom čuvanja (last-minute), TALA  play time će ukoliko je moguće osigurati zatraženu uslugu uz uvećenje cijene od 30%. U slučaju da odgovorna osoba nije u mogućnosti doći po dijete u dogovoreno vrijeme; a nije to prethodno najavila; 60´nakon isteka dogovorenog termina  kontaktirati će se ostale odgovorne osobe koje su ovlaštene doći po dijete.

Za boravak u TALA play time potrebno je donjeti rezervnu odjeću, pelene i vlažne maramice; ukoliko ih dijete koristi.FOTOGRAFIRANJE

TALA play time može fotografirati djecu u igri i radu isključivo uz pristanak i pisanu suglasnost roditelja ili skrbnika, te fotografije i video zapise koristiti u svrhu promotivnih aktivnosti TALA  play time.

PLAĆANJE

Usluge TALA play time plaćanju se isključivo gotovinom!Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
091 5660 876 091 5660 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI