OCIJENI
Adresa: Savska opatovina BB
10000 Zagreb
Mobitel:
098 800 391 098 800 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.paintball.hr/index.php#
http://www.facebook.com/paintballzagreb/

Radno vrijeme

:
pon-ned: 09:00-20:00
Djelatnosti: Sportski tereni
Ključne riječi: paintball - zagreb - organiziranje paintball evenata - paintball events - proslave rodjendana - birthday partys - momačke - bachelor partys - djevojačke - bachelorette party - team building - paintball -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

Paintball

Vas, vaše prijatelje ili kolege opremit ćemo poluautomatskim puškama koja ispaljuje kuglice punjene bojom, te hrpom tih kuglica kod paintball-a. Ove igre pune adrenalina vas vode u prirodu i pružaju vam priliku da upucate prijatelja/iritantnu sestričnu/šefa i prođete nekažnjeno.

Da stvar ipak ne bi bila prejednostavna, neprijatelji se mogu zavući u neku od utvrda, leći iza jednog od brojnih bunkera tenkova ili haubica, čučnuti u utvrđeni rov, nepomično vrebati iz sjene zemlja-zrak projektila, puzati kroz gusto grmlje, trčati kroz šumu, ili se sakriti u najbližu građevinu u „selu“.

Mi smo Guerrilla. Bavimo se ovim poslom već 19 godina, i imamo najveći zabavni centar za paintball u Hrvatskoj. Osiguravamo sve što vam je potrebno da se okušate u ovome sportu: odlične, poluautomatske puške kao standardnu opremu, „boju“ po prihvatljivim cijenama, vrhunsku zaštitnu opremu, četiri terena za igru uklopljena u prirodni okoliš, kvalificirano osoblje koje će se pobrinuti da igra i oprema besprijekorno funkcioniraju, pa čak i maskirna odijela za posebno opaki izgled!

Paintball je izvrsna aktivnost za grupu prijatelja ili korporativni team building. Kod nas su se međusobno odmjeravale informatičke tvrtke, razredi, odjeli marketinga s odjelima prodaje, „divlje horde“ trgovačkih putnika, i uzvanici brojnih rođendanskih roštilja i tuluma. Paintball je zabavni i učinkovit alat poboljšavanja  timskog rada; u njima možete iskusiti „zajedništvo pod vatrom“ bez cijele one gnjavaže sa stupanjem u HV i opasnosti da vas za pravo upucaju u mirovnoj misiji kod Kandahara.

Sigurnost igre na našim terenima nepoljuljana je i nakon više tisuća klijenata. Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo vam osigurali nezaboravan doživljaj. Zahvaljujemo vam što ste odvojili malo vremena za ovo pismo, i nadamo se da ćemo se uskoro čuti!

Ante Škarpa

Predsjednik PB kluba Guerrilla

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Mobitel:
098 800 391 098 800 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI