OCIJENI
Adresa: Ivekovićeva ulica 17
10000 ZAGREB
Mobitel:
098 309 991 098 309 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.instagram.com/yeyart.zg/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Radno vrijeme

:
pon-pet: 17:00 do 21:00
Djelatnosti: Žig, Pečat, Štambilj, Graviranje
Ključne riječi: ručna izrada keramike, ručno oslikana keramika, unikatne šalice, unikatne zdjelice, unikatne teglice za cvijeće, unikatne stvari, keramika, izrada stvari, jedinstvene stvari, izrada jedinstvenih stvari, ručna izrada, ručno oslikavanje, ručna izrada i oslikavanje keramike
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Yeyart je nastajao polagano, od 2018. godine, kada sam ugledala prazno mjesto na početnom tečaju keramike. Pa cijeli život obožavam terakotu, zašto ne bih probala? Završila sam prvi početni, pa drugi napredni tečaj ručne izrade gline, pa poželjela ovladati onim čudesnim procesom izrade šalice, čaše, zdjele - na kolu..Početak nije bio tako čaroban kako izgleda na YouTube, jer rad na kolu zahtjeva puno strpljenja i rada, ali polako su moje šalice, zdjele, teglice poprimale sve ljepše oblike, i tada je krenulo uživanje u cijelom procesu izrade.

Jednako mi je draga sama izrada predmeta, kao i oblikovanje i oslikavanje. Ni jedan predmet koji napravim nije puno ranije zamišljen, jednostavno napravim ono što osjetim da želim. Ni jedan predmet nije isti, čak možda ni puno sličan prethodnom, ali zajedničko im je da se svima posvetim sa stopostotnom pažnjom i uživanjem. Mene moji slatki nećaci zovu Jeja, kako drugačije da nazovem svoj poslovni pothvat, nego tako.

-Vlasnica Jagoda

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
21.09.2023. 20:55 | KORISNIK: mtapavicki

Polako,uporno, strpljivo nastaje vještih i vrijednih ruku djelo.Ja znam sve kako je bilo a kako je sada. Fantastičan spoj ustrajnosti talenta i i raaaaada.Bravo draga Jagoda

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI