Vodeća institucija za obrazovanje odraslih

Objavljeno: 20.12.2018. 15:11

S dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju, POU Andragog jedna je od vodećih ustanova u Hrvatskoj za obrazovanje odraslih u području zdravstva.
O tome svjedoči uspješno ostvarena suradnja s preko 100 vanjskih predavača i brojka od preko 2000 polaznika koji su pohađali neki od programa obrazovanja.
Smješteno u strogom centru Zagreba, Učilište provodi različite programe prekvalifikacije, srednjoškolskog obrazovanja, osposobljavanja i usavršavanja za neke od najatraktivnijih zdravstvenih zanimanja.Na repertoaru programa koji se redovito provode na POU Andragog su ona za zdravstveno-laboratorijske, fizioterapeutske i farmaceutske tehničare, a zbog velike potražnje posebice se ističu programi za dentalnog asistenta i dentalnog tehničara kao zanimanja budućnosti.
Programi su pomno usklađeni s potrebama hrvatskog i šireg tržišta rada kako bi polaznicima omogućili maksimalan povrat investicije, odnosno veću konkurentnost i trajnu zapošljivost.Iz tog se razloga tijekom obrazovanja veliki naglasak stavlja na primjenu stečenih teorijskih znanja u praksi, što Učilište omogućava u suradnji s brojnim renomiranim partnerima koji polaznicima osiguravaju kvalitetnu i stručnu mentorsku podršku.
Svi programi koji se izvode na POU Andragog su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja te se redovito ažuriraju i usklađuju s novim standardima i normama Agencije za strukovno obrazovanje odraslih.
Po završetku programa polaznici stječu punopravno zvanje koje se upisuje u e-radnu knjižicu, a vrijedi na području Hrvatske i Europske Unije.