OCIJENI
Adresa: Ilica 49
10 000 Zagreb
Telefon:
01 4847 417 01 4847 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.kisobrani-cerovecki.hr

Radno vrijeme

:
pon-pet: 8:30-20
sub: 8:30-14:30
Djelatnosti: Kišobran - izrada i popravak
Usluge, radnje i radionice - ostalo
Ključne riječi: kišobrani - suncobrani - popravak kišobrana - šestinski kišobran - ručno rađeni kišobran - kišobran sa 10 žica - satenski ženski kišobran -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Kišobranarski obrt Cerovečki postoji u Zagrebu od 1936. godine kada je Gabrijel Cerovečki postao poslovođa u radionici kišobrana Julia Arbanasa u Ilici 19, a zatim 1943. godine preuzima obrt kao samostalni obrtnik. Gabrijel je svog sina Krešimira izučio za kišobranara. Zajedno su radili do 1967. godine kada sele u prostor u Ilici 50, gdje Gabrijel radi do umirovljenja 1975. godine. Posao je nastavio Krešimir. OBRT "KIŠOBRANI CEROVEČKI" popravlja i izrađuje kišobrane i suncobrane, a jedini je kišobranar koji izrađuje šestinski kišobran. Svoje znanje stečeno od oca Gabrijela, kišobranar Krešimir Cerovečki prenosi na svoga sina Thomislava,koji 2012 god.preuzima obrt.

Obrt Thomislava Cerovečkog izrađuje kišobrane i damske suncobrane, izrađuje kišobrane po narudžbi, sve prema želji naručitelja.Thomislav Cerovečki, vlasnik obrta "KIŠOBRANI CEROVEČKI" izrađuje šestinski kišobran koji je, osim kao uporabni predmet, postao prepoznatljiv element grada Zagreba.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
01 4847 417 01 4847 ... - Klikni za broj
Fax:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI