OCIJENI
Adresa: Braće Radića 50
43290, Grubišno Polje
Mobitel:
091 5219 778 091 5219 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci

Radno vrijeme

:
Pon-Pet 9:00 -18:00 Sub: 9:00-14:00
Djelatnosti: Električar, Elektroinstalacije - servis
Hitne intervencije
Klima, rashladni uređaji, grijanje, ventilacija - servis
Ključne riječi: elektorserviser Grubišno Polje - popravci bijele tehnike - servisiranje bijele tehnike - popravak klima uređaja - popravak kućanskih aparata - poravak elektro instalacija - Grubišno Polje - hitne intrvencije
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Usred najvećih ljetnih vrućina pokvarila Vam se klima? Pokvarila Vam se perilica za rublje baš kada ste se napokon odlučili riješiti one ogromne hrpe veša? Ne brinite, mi ćemo sve to popraviti za Vas i riješiti Vas briga. Iza nas je dugogodišnje iskustvo rada i stotine popravljenih aparata sa zadovoljnim klijentima. Naši će Vam ljubazni djelatnici popraviti svaki kvar u najkraćem mogućem roku, a Vi ćete se bezbrižno moći vratiti u svakodnevnu rutinu! Gradove koje obuhvaćamo i rješavamo vaše kvarove su Virovitica,Slatina, Grubišno Polje i okolica. Radione ovog elektroservisa su u GRUBIŠNOM POLJU i SUHOPOLJU.Hitno Vam je potreban popravak Vaših uređaja i ne znate koga da zovete? Mi za Vas nudimo i usluge hitnih intervencija u kojima u najkraćem mogućem roku dolazimo do Vas i rješavamo bilo koji problem!Za više informacija kontaktirajte nas s povjerenjem!


Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI