Adresa: GUNDULIĆEVA 42
32100 Vinkovci
Telefon:
032 332 717, 031 032332 718 032 332 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://zebra-vk.hr/

Radno vrijeme

:
PON-PET: 
08:00 - 18:00 sati;
SUB: 
08:00 - 13:00 sati
Djelatnosti: Uredski i školski pribor
Tiskara, Sitotisak, Digitalni tisak, Knjigovežnica
Ključne riječi: tiskara, diplomski radovi, grafička priprema, digitalni tisak, spiralni uvez, plastificiranje, isjecanje registra, pozivnice, posjetnice, memorandumi, plakati, letci, pečati, vrećice, knjige
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Dobro došli na stranicu TISKARE ZEBRA!

S više od 25 godina iskustva i tradicije, brinemo se za očuvanje kulture u Istočnoj Slavoniji.

S više od 700 zadovoljnih klijenata, koji broje kako gradove, županije, sudove, velike trgovačke lance te novine, tako i samostalne poljoprivrednike, autore i male poduzetnike, vodeća smo tiskara u Slavoniji kvalitetom usluga i rokovima isporuke.

Proizvodnja u našoj tiskari odvija se u međusobno povezanim odjelima smještenim u uredskim, pogonskim, skladišnim i prodajnim dijelovima, gdje rade iskusni djelatnici.

Osnovna je djelatnost naše radionice tiskanje i s njim povezane srodne djelatnosti: grafička priprema, grafička dorada, te prodaja uredskog materijala u knjižari koja se nalazi uz tiskaru.

Nudimo realizaciju vašeg plana u cijelosti - od prvih koraka odabira boje i materijala, kroz proizvodnju pa sve do dostavljanja robe na vaš prag, izlazimo vama u susret i poštujemo vaše želje.

TRADICIJSKI OBRT

Još od svojih početaka, Zebra se bavila restauracijom (popravkom i ručnim uvezivanjem) uništenih djela visoke povijesne i kulturne važnosti, koristeći se našim iskustvom i tehnologijom, surađivali smo s Državnim arhivom u Vukovaru, Gradskim muzejom Vinkovci, Vukovarsko-srijemskom županijom, Općinskim sudom u Vinkovcima, Državnom geodetskom upravom i drugim organizacijama i osobama kojima su do tada neupotrebljive knjige vraćene, a s njima i neprocjenjive informacije u njima.

Zbog svog zalaganja na području knjigoveštva i restauracije, Zebri je dodjeljen znak ‘Obrta s tradicijom‘.

Za sve dodatne informacije o našim uslugama posjetite našu poslovnicu i web stranicu.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
032 332 717, 031 032332 718 032 332 ... - Klikni za broj
Mobitel:
Fax:
Telefon:
Telefon:
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.