OCIJENI

WineBox vinoteka - sve za ljubitelje vina

Objavljeno: 2.11.2022. 15:33

Vino je piće koje ima svoju dugačku povijest i zahvaljujući svojoj jedinstvenosti uspjelo je do danas održati status najomiljenijeg dodatka u svim prigodama - bilo da se radi o jelu ili zabavi - vino je uvijek u ponudi. Strastveni ljubitelji vina uvijek su u potrazi za novim, jedinstvenim vinima, ali i načinima da obogate svoje znanje o njemu -  a sve to donosi vinoteka “Winebox.” Svi ljubitelji vina, ovdje će pronaći nešto za sebe.  Za one koji više uživaju u mjehurićima pripremljena je vrhunska ponuda šampanjaca i pjenušaca.

Riječ je o vinima malih proizvođača, koja su odličan odabir za svaku prigodu. “Winebox” vinoteka posebnu pozornost posvetila je lokalnim vinarima, s ciljem unaprjeđivanja razvoja i promoviranja dalmatinskog naslijeđa, Osjećaju posebnosti doprinosi i vrhunska ponuda premium steakova “Why BEEF” za gurmane koji žele samo najbolje - kako u čaši, tako i na tanjuru.

U vinoteci “WineBox” ste u mogućnosti pratiti sva zbivanja i novosti, na svjetskoj i nacionalnoj razini, kao i obrazovati se o vinu ili samo naučiti više o njemu. Također nudimo savjetovanje za izradu vinskih karti, kao i trening za osoblje ugostiteljskih objekata.

Posjetite nas na adresi Papandopulova 13 u Splitu i otkrijte svoje novo omiljeno mjesto za sebe.

OCIJENI