OCIJENI

Vinske radionice i vinske škole: Kako obogatiti svoje znanje i povećati užitak u vinu?

Objavljeno: 23.8.2023. 9:42

Vinogradarski krajevi, berbe, sorte, načini proizvodnje, karakteristike pojedinih vinskih regija... Svijet vina je neiscrpan i fascinantan, no često se može činiti i pomalo zastrašujućim za one koji tek ulaze u njegovu čaroliju. No, što ako Vam kažemo da postoji mjesto gdje možete proširiti svoje vinsko znanje, povećati užitak u vinu i sve to u opuštenoj atmosferi?

Zašto sudjelovati na vinskim radionicama?

Vino nije samo piće, to je iskustvo. Dok mnogi uživaju u čaši dobrog vina, tek nekoliko njih zaista razumije sve nijanse i priče koje vino donosi sa sobom. Vinske radionice pružaju vam priliku da produbite svoje znanje o vinu, razumijete razlike među sortama, i najvažnije od svega, da naučite cijeniti svaku kapljicu na potpuno novoj razini.

Vino.like i BottigliaWine & Deli: Vaša vinska akademija

Korak ispred ostalih, tvrtka Vino.like otvorila je Wine bar Bottiglia Wine & Deli te organizira vinske radionice za sve nivoe znanja. Bez obzira jeste li početnik ili ste već iskusni ljubitelj vina, ove radionice pružit će Vam nova saznanja, tehnike kušanja i mogućnost upoznavanja s drugim entuzijastima.

Educirani djelatnici Vino.like s entuzijazmom će vas voditi kroz svijet vina, pojašnjavajući složene teme poput terroira, vinogorja, tehnika proizvodnje i mnogih drugih. Uz to, imat ćete priliku kušati različite sorte vina i naučiti kako ih najbolje upariti s raznim jelima.

Učenje o vinu ne samo da obogaćuje vaše iskustvo degustacije, već otvara vrata za mnoge socijalne prilike, putovanja i avanture. Neka vaša vinska edukacija počne u Bottiglia Wine & Deli uz vodstvo stručnjaka iz Vino.like.

Ne čekajte! Pridružite se radionicama i dopustite da vaša strast prema vinu dosegne nove visine.

Otkrijte raspored nadolazećih radionica posjetom Bottiglia Wine & Deli ili kontaktirajte tim Vino.like.

OCIJENI