OCIJENI

Savjetovanje pri otvaranju ili obnavljanju ugostiteljskog objekta

Objavljeno: 24.1.2019. 10:11

Otvarate li caffe-bar, vinski bar, restoran ili obnavljate postojeći objekt, a u nedoumici ste što i kako napraviti. Pomažemo vam konkretnim savjetima u boljem, bržem i kvalitetnijem predstavljanju vašeg objekta.

Savjeti oko nabave opreme, sitnog inventara, osmišljavanje vinske karte, karte aperitiva i digestiva, stručno usavršavanje konobara i voditelja vinskog bara te pomoć pri kontaktu s distributerima vina, vinarima, kako odgovarajuće urediti prostor.

Osmišljavamo također program vinskih događanja (degustacije vina, promoviranje novih vina, izbor zanimljivog vina te njegovo sljubljivanje s točno određenim jelom iz jelovnika). Nudimo mogućnost uspostavljanja dugoročne suradnje prema vašim potrebama.
Stečeno iskustvo u dvadesetogodišnjem radu u prodaji i distribuciji vina rado ćemo podijeliti s vama.

OCIJENI