OCIJENI

Edukacija osoblja u ugostiteljstvu

Objavljeno: 24.1.2019. 10:29

Dobro osposobljeno osoblje i noviteti koje uvodite u vaš ugostiteljski objekt primarni su za dobru prodaju vina. Osoblje bi trebalo poznavati svako vino iz vaše vinske karte.
Treba poznavati osnovne karakteristike ponuđenih vina, ovladati vinskim rječnikom, imati dovoljno znanja o vinima kako bi preporučili pravu etiketu gostima koji su neodlučni ili nikad nisu kušali određeno vino.

Cilj programa vinskog konzaltinga je osigurati novu i višu razinu educiranosti konobara, voditelja i vlasnika ugostiteljskih objekata.
Upoznati, obučiti i istrenirati osoblje kako bi se boljim promoviranjem i ponudom povećala prodaja vina iz vinske karte. Edukacije
se provode u prostoru restorana ili hotela s vinskom kartom i jelovnikom objekta.
Osoblje trenira komunikaciju s gostom, uči kako prodati i ostale proizvode koje restoran ili hotel nudi, stječu dodatnu sigurnost i
samopouzdanje.
Omjer teoretskog i praktičnog dijela učenja je podjednako podijeljen, a sastoji se od tri paketa.


OCIJENI