OCIJENI

Dostava kao novitet restorana Gusar

Objavljeno: 26.3.2020. 13:47

Restoran Gusar smješten je podno park šume Marjan uz samu obalu te je poznat po lijepom interijeru i iznimno ukusnoj hrani. Tim iz restorana konstantno radi na poboljšanjima i modernizaciji restorana kako bi ostvarili potencijal i napravili uslugu što kvalitetnijom i ugodnijom svim svojim klijentima.

Osim organiziranja važnih događaja kao što su krštenja, pričesti, krizme, vjenčanja, restoran Gusar također nudi usluge cateringa. Ostvarivanjem uspjeha i zadovoljstva klijenata, novitet koji je uveden u poslovanje restorana je dostava. Novim dodatkom poslovanja nastoji se klijentima pružiti usluga i uživanje u izvrsnoj hrani kada nisu u mogućnosti doći u restoran. Na ovaj način stvara se bolja povezanost sa klijentima i izlazi se u susret kada  je dostava jedini mogući izbor za naručivanje i konzumiranje hrane iz restorana.Prednosti dostave su mnogobrojne od uštede vremena i goriva, mogućnosti organiziranja domjenaka kod kuće bez da se razmišlja o nabavci i pripremi hrane te uživanje u ručku s najbližima koje je napravio profesionalni kuhar.Kako bi napravili narudžbu kontaktirajte broj 095 536 2870 ili ako nemate vremena zvati, slobodno pošaljite whatsapp/sms. Potrebno je navesti ime, adresu, željeni termin, broj telefona i količinu. Narudžbe za naredni dan se primaju od 10h do 21h, a mogući termini dostave po izboru su 12h-13h, 13h-14h, 14h-15h, 15h-16h i 16h-17h. Nadalje ako želite naručiti dostavu da vam dođe isti dan, potrebno je naručiti u terminu od 10h do 12h no to je prema dogovoru i mogućnostima. Što se tiče posebnih ponuda, narudžbe se primaju samo dan ranije. Mogućnost plaćanja je za sada isključivo gotovinom te sve narudžbe iznas 100 kuna imaju besplatnu dostavu. Za narudžbe koje stižu izvan Splita, cijena dostave sukladna je dogovoru i mogućnostima.

Kako bi mogli znati što je na meniju, slobodno pratite Facebook stranicu na kojoj se svaka izmjena menija ažurira: http://facebook.com/Restoran-Gusar-151121384940060/
Uz sve navedeno, ako želite uživati u ukusnoj kuhinji iz udobnosti svoga doma, kontaktirajte restoran Gusar i opustite se u društvu bližnjih.

OCIJENI