OCIJENI

Žaluzine

Objavljeno: 8.4.2019. 13:37

Žaluzine su vrlo čest izbor zaštite od Sunca s obzirom da uz termičku i UV zaštitu, igraju i značajnu ulogu u uređenju interijera/exterijera Vašeg životnog ili poslovnog prostora.

UNUTARNJE ŽALUZINE (tzv „venecijaneri“) efektno su sjenilo za zaštitu od izravne Sunčeve svjetlosti i neželjenih pogleda, a istovremeno predstavljaju i dekoraciju u interijeru.

Jednostavnim reguliranjem nagiba lamela sami ste u mogućnosti definirati željenu razinu osvjetljenja/zatamnjenja prostora u kojem boravite.
Bitno je za naglasiti kako ovaj model žaluzina ne sprečava zagrijavanje ili hlađenje staklenih površina tj ne pruža toplinsku niti zvučnu izolaciju.

VANJSKE ŽALUZINE za razliku od unutarnjih žaluzina, osiguravaju i toplinsku zaštitu, te zaštitu od nepovoljnih vremenskih utjecaja.

Zbog svoje energetske učinkovitosti, estetike i funkcionalnosti sve su omiljenije sjenilo u arhitekturi, pridonoseći modernom izgledu poslovnih i stambenih objekata.

Idealno se uklapaju u staklene fasade, velike prozorske površine i zgrade modernog dizajna.

Ugrađuju se s vanjske strane ispred prozora sprečavajući izravan ulazak topline /hladnoće u prostor.

Postoje različiti modeli žaluzina kao i različiti sistemi ugradnje, koji se mogu savršeno implementirati u vanjski izgled objekta, naglašavajući njegovu estetiku.

Široka paleta boja omogućuje Vam da žaluzine vizualno integrirate u željeni ili već postojeći stilu uređenja Vašeg prostora.


Vanjske žaluzine mogu se koristiti i za zatvaranje balkona i lođa, zamjenjujući ulogu roleta kao zaštite od sunca, kiše, vjetra ili snijega.

Iako elastične i lagane, vanjske žaluzine nude prvorazrednu zaštitu od vjetra, pokrivajući znatno veće opterećenje udara vjetra od npr roleta.

Uz redovne sustave upravljanja (alu palicom, lančićem ili špagicom) nudimo i opcije upravljanja elektromotorima na tipkalo ili daljinsko upravljanje.

OCIJENI