OCIJENI

O nama

Objavljeno: 8.4.2019. 13:09

Dobrodošli na stranicu CORTINA designa!

CORTINA design tvrtka je (izrasla iz obrta Roloplast) iz Zagreba koja dulje od desetljeća gradi svoju ekspertizu na području proizvodnje i usluga vezanih uz asortiman unutarnje i vanjske zaštite od sunca.

Uvijek iznova oplemenjujemo asortiman proizvoda i usluga prateći sve trendove industrije, ponudom visoke kvalitete i garancijom vrhunske usluge.

Svoje poslovanje orijentirali smo kako na domaćinstva i poslovne prostore, tako i na suradnju sa arhitektonskim i studijima za uređenje interijera.

U asortimanu nudimo široku paletu proizvoda različitih proizvođača i nivoa cijene/kvalitete, kako bismo svoju uslugu mogli približiti različitim profilima klijenata.

Sa izložbeno-prodajnim salonima, kao i timovima u Zagrebu i Splitu, u mogućnosti smo pružati usluge na cijelom teritoriju RH.

POLITIKA POSLOVANJA
Kroz dugogodišnje iskustvo susretali smo se s mnogim tehničkim zahtjevnim radovima, te ih rješavali besprijekorno uz pružanje višegodišnjeg jamstva na same proizvode, kao i kvalitetu usluge.

Brzina našeg odaziva od samog upita do realizacije, samo je jedna od naših odlika na koju smo ponosni i koju njegujemo kao osnovnu postavku poslovanja – za sve članove našeg tima KLIJENT JE NA PRVOM MJESTU.

Prilagođavamo se željama i potrebama svakog klijenta, te Vam sa pouzdanjem možemo ponuditi različite opcije izvedbi ovisno o Vašim željama, potrebama i raspoloživom bugdetu.

Obratite nam se sa povjerenjem!

OCIJENI