Adresa: Put Firula 47
21000, Split
Telefon:
021 571 540 021 571 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: http://www.movi.hr/index.html
http://www.facebook.com/RestoranMovi/

Radno vrijeme

:
Svim danima: 08.00 - 24.00h
Djelatnosti: Restoran, konoba, pizzeria
Ključne riječi: Restoran - pizzeria Movi Split - mediteranska kuhinja - pizza iz krušne peći - domaća tjestenina - vrhunska vina - mesna i roblja jela - salate - juhe - plodovi mora - organizacija proslava, rođendana, zaruka -
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

RESTORAN PIZZERIA MOVI

Restoran MOVI započeo je s radom u lipnju 2013. godine gradeći unikatno kreativni stil moderne mediteranske kuhinje po pristupačnim cijenama, pizzama iz krušne peći, domaćom tjesteninom i senzacionalnom vinskom kartom.

Restoran se nalazi povrh dvije poznate splitske uvale – Firule i Zente, kombinirajući u svome ugodnome prostoru dalmatinski i mediteranski ambijent sa suvremenim dizajnom.
Vlasniku Moricu Abinunu ovo je pokretanje prvog vlastitog biznisa.

U svome restoranu inzistira na kreativnosti i inovativnosti što je i bila idejna podloga iza koncepta otvorene kuhinje koja se nalazi u restoranu.

Na ovaj način, profesionalni kulinarski tim i osoblje restorana u stalnoj su interakciji s gostima, a s druge strane gostima se prezentira neuobičajeno gastronomsko iskustvo gdje osim što imaju izravan uvid u spravljanje svoga jela i komunikaciju s glavnim kuharom čime gosti dobivaju potpunu sliku o dinamici i pozitivnoj energiji kojom restoran odiše.

RESTORAN MOVI DOISTA JE SPOJ IDEJA, KULTURA, TEHNIKA I VRHUNSKOG GASTRONOMSKOG UŽITKA.

Organiziramo za vas proslave kao što su rođendani, krizme, pričasti, zaruke i godišnjice.

Za sve detaljnije informacije o našem jelovniku i organizaciji proslava kontaktirajtenas putem telefona ili posjetite našu web stranicu i Facebook profil.
Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Kontakt / Zatražite ponudu

Telefon:
021 571 540 021 571 ... - Klikni za broj
Telefon:
MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (EU) na način da prikuplja samo osnovne potrebne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza te samo uz Privolu vlasnika osobnih podataka. MojKvart.hr daje korisnicima mogućnost informiranja o načinu korištenja i načinu čuvanja ustupljenih osobnih podataka, kao i mogućnost zahtjeva za brisanjem ili zaboravom ustupljenih podataka. Za detaljne informacije kliknite na Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.