OCIJENI
Adresa: Jajići 50
21210 SOLIN
Mobitel:
099 7972 881 099 7972 ... - Klikni za broj
Telefon:
Email: Kontakt podaci
Web: https://www.coocoomar.hr/
https://www.instagram.com/coocoomar.hr/
https://www.facebook.com/coocoomar.hr

Radno vrijeme

:
Pon-pet 08:00-16:00
Djelatnosti: Grafički dizajn, grafička priprema
Ključne riječi: Grafički dizajn, dizajn logotipa, vizualni identitet, dizajn, oglasi, brošure, plakati, web dizajn, izrada internet stranica, 3D, 3D vizualizacije, 3D renderi, video montaža, promidžba, oglašavanje, oglasi, dizajn
Recite da ste oglas vidjeli na mojkvart.hr

O nama

Coocoomar {ku•ku•mar} je dalmatinski naziv za krastavac koji je, unatoč tome što nema nikakve poveznice s dizajnom, odabran kao naziv obrta zbog svoje autentičnosti u želji da se istaknemo u moru smislenih i ozbiljno imenovanih tvrtki. Vjerujemo da kad jednom vidite "coocoomar", nećete moći pojesti svoju ljetnu salatu bez da pomislite na nas.


Iako smo tek započeli s radom, svoje vještine poliramo već više od 10 godina izrađujući vizuale kako za tisak, tako i u digitalnom formatu. Iskustvo seže od izrade potpunih vizualnih identiteta, preko izrade samo logotipa i tiskanih materijala poput posjetnica i memoranduma, do izrade statičnih i animiranih Google oglasa, kao i video montaža.

Najnovija vještina nam je izrada realističnih 3D rendera, najčešće u smjeru uređenja interijera bilo da se radi o izrade Vaše verzije kuhinje u stvarnom prostoru ili uređenju kompletnog doma, mogućnosti su negraničene i izrada 3D rendera može biti od velike koristi i u industrijskom dizajnu kao i izradi različitih komponenti za 3D tisak u bilo kojoj sferi industrije.

Pročitaj cijeli tekst

Ponude i popusti ovog subjekta

Komentiraj / Ocijeni

OCIJENI
Ovaj poslovni subjekt još nema komentara, pošalji svoju ocjenu i pomozi drugima!

OCIJENI

Postavite pitanje / Zatražite ponudu

Odgovaramo u roku 24h

MojKvart.hr se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom. Za više informacije kliknite Privatnost korisnika. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka.
OCIJENI